Peter Sejer Winther fra Ry spiller Albert, mens og Ella Testa Kusk har rollen som Emma. Pressefoto

Peter Sejer Winther fra Ry spiller Albert, mens og Ella Testa Kusk har rollen som Emma. Pressefoto

En helt særlig biografpremiere:

Peter fra Ry er Albert i Julemandens Datter - mød ham i morgen

I morgen klokken 16.00 har Ry Biograf premiere på filmen Julemandens Datter, hvor Peter Sejer Winther fra Ry er med på rollelisten

Peter Sejer Winther fra Ry, som spiller drengen Albert, har lovet at dukke op til premieren i Ry Biograf, når biografen lørdag eftermiddag blænder op for Julemandens Datter. Har du lyst til at stille spørgsmål om, hvordan det er at være med i en film, tage fotos eller få en autograf, er Peter klar ved Ry Biograf klokken 15:30. Biografen i Ry sørger også for lodtrækning om 3 præmier og lidt godt at tygge på.

Filmen handler om den 12-årige Lucia, der bor oppe i Grønland med sin mor Claudia og sin far Julius, bedre kendt som julemanden. Lucia går på den internationale julemandsskole og vil så gerne være julemand. Det må hun bare ikke, for det er kun drenge, der får lov til at gå i julemandsklassen.

Da Lucia fortsat protesterer, giver julemandsskolen hende én chance for at bevise, at hun kan være en lige så god julemandselev som drengene: Hun skal opfylde menneskedrengen Alberts største juleønske – at hans far, der er ramt af en mystisk sygdom, bliver rask.

Alberts far er blevet smittet af den ondskabsfulde Krampus, og Lucia indser, at det er en næsten umulig opgave – hun skal fange Krampus for at gøre Alberts far rask igen. Lucia rejser ned til Danmark med sin far på slæb for at finde Krampus, og nu starter et forrygende juleeventyr, som går over stok og sten, da det viser sig, at andre også jagter Krampus.

Christian Dyekjær har instrueret. I rollen som Danmarks julemand, Julius, har Deluca Film sikret sig komiker og skuespiller Martin Buch, mens julemandens kone Claudia spilles af Mia Lyhne. Emma og Albert spilles som sagt af Ella Testa Kusk og Peter Sejer Winther. Erik Peitersen har været scenograf på produktionen.

"Vi glæder os meget til at kunne præsentere en ny humoristisk og action-fyldt julefilm for hele familien. Denne gang dykker vi ned i fortællingen om julemandens datter, der vil bryde med eksisterende traditioner og normer, og bevise at piger kan blive ligeså gode julemænd som drenge. Filmen blander sagn og mytologi i en eventyrfilm, hvor jul, spænding og familie er i højsædet," fortæller Morten Rasmussen, direktør og producer i Deluca film.

-bo

Publiceret 09 November 2018 08:00