Den nye bestyrelse fra venstre: Kristian Skovhus, Niels Dejgaard Thomsen, Thomas Drivsholm, Morten Møller og Anni Jensen

Den nye bestyrelse fra venstre: Kristian Skovhus, Niels Dejgaard Thomsen, Thomas Drivsholm, Morten Møller og Anni Jensen

Galten: Så er der kommet minigolf til byen

Foreningen Galten-Skovby Minigolf er blevet stiftet

24 interesserede mødte op og var med til at stifte Galten-Skovby Minigolf. Der var på alle måder en rigtig fin og forventningsfuld stemning til at sætte arbejdet i gang med at danne den nye forening.

Charlotte Have, der er hovedformand for GFS, sagde ved det stiftende møde:

"Udviklingen buldrer derudad her i Galten-Skovby med byggeri og tilflytning. Det skal modsvares af flere bevægelsestilbud. Vi har behov for et alsidigt tilbud. Jeg gælder mig over det nye initiativ med etablering af en minigolf bane ved Klank Idrætscenter, som vil blive til gavn og glæde for rigtig mange."

Det er Thomas Drivsholm, der har taget initiativet til den nye klub, indledte aftenen ved at fortælle om initiativet i Projektforum Galten-Skovby og det første års arbejde:

"Vi er nu kommet så langt, at vi har behov for hjælp til arbejdet. Derfor har vi taget dette initiativ at danne en egentlig forening med bestyrelse."

Til bestyrelsen blev valgt: Thomas Drivsholm, Anni Jensen, Morten Møller, Niels Dejgaard Thomsen og Kristian Skovhus. 25 Personer har på nuværende tidspunkt meldt sig ind som medlemmer af den nye forening. Ikke færre end 13 deltager i generalforsamlingen meldte sig desuden til at deltage i et “arbejdsudvalg”, der skal være med til at løse en række opgaver undervejs.

Kapp

Publiceret 08 November 2018 06:30