Der er foredrag om øl - og ølsmagning - i BIo Huset i Galten 25. september. Arkivfoto

Der er foredrag om øl - og ølsmagning - i BIo Huset i Galten 25. september. Arkivfoto

Øl, musik, gys samt en danmarkspremiere i BIO Huset

27. september er der 'quindeaften' med film og rødvin

Tirsdag 25. september bliver der vist et af de populære, streamede foredrag fra Aarhus Universitet. Denne gang om et populært emne, nemlig ølbrygning. "Smagen af øl" hedder foredraget, og det er med smagsprøver på den ædle drik. Foredraget er gratis, men man skal betale 30 kr. for smagsprøverne.

Onsdag eftermiddag 26. september fyldes salen i BIO Huset, når den lokale Karsten Holm sammen med Cash-trioen indtager scenen. Koncertforedraget om Johnny Cash afvikles i samarbejde med Ældre Sagen, og der meldes alt udsolgt.

Torsdag 27. september er der danmarkspremiere på filmen The Wife, og BIO Huset inviterer i den anledning til quindeaften. Den røde løber rulles ud og det vil være muligt at tilkøbe et glas rødvin og et lille stykke chokolade, når gæsterne i god tid mødes i foyeren med den gode ven, kæreste, ægtefælle, eller hvem man nu skal se filmen sammen med. Når biografbilletterne reserveres på hjemmesiden er det muligt også at købe vinbilletten, men ellers kan den tilkøbes i BIO Huset på premiereaftenen for kun 20 kr.

Denne måneds film med høj lyd er Journal 64, som BIO Huset også har danmarkspremiere på. Der bliver skruet ekstra op for lyden torsdag 11.oktober.

Der er helaftensarrangement med action- og gyserfilm fredag 2. november, hvor man kan købe en samlet pakke med tre film. De tre film, der er valgt til visning er Equalizer 2, The Meg og slutteligt gyseren Hell Fest. Der er lavet aftale med den lokale pizzamand, således at gæsterne kan tilkøbe pizza og vand eller øl, som bliver serveret mellem første og anden film.

sur

Publiceret 24 September 2018 16:00

SENESTE TV