Motown består af Hans Bonde, Lars Willumsen, Dion Sommer og Thorsten Erikson. Pressefoto

Motown består af Hans Bonde, Lars Willumsen, Dion Sommer og Thorsten Erikson. Pressefoto

Havnekoncert i Ry med Motown

RY Tilbage i slutningen af 60'erne i Silkeborg var de bare de drenge, der trak de unge til koncerter. I 2015 samledes de igen og fandt ud af, at det var sjovt at genoplive alle de gode gamle numre med Stones og Beatles, som de havde startet karrieren på. Og allerede året efter stod de på Salten marked og begyndte at spille igen.

Nu kan de opleves ved havnekoncerterne i Ry 1. juli kl. 19.30.

I mellemtiden var tre af dem blevet uddannet skolelærere. Hans Bonde havde været social-chef i Them Kommune og Lars Willumsen souschef i Sejs-Svejbæk. Flere af dem havde spillet videre i andre bands, men det var lagt på hylden. Så tre af dem mødtes og begyndte at banke 'rust', men det lød ikke rigtig af noget, indtil de fik fat i Thorsten Eriksson fra Ry som leadguitarist. Så kom de op på scenen igen.

En koncert med Motown er 'tilbage i tiden' med Hans Bonde, Lars Willumsen, Dion Sommer og Thorsten Erikson. De er fra 'dengang' og de spiller glad musik fra den gang i 1960'erne med Rock og Blues, primært med numre af Dylan, Clapton, Stones, BB King og Spencer Davis.

cns

Publiceret 29 June 2018 17:30