Udvidelsen af afdelingen i Stilling er på 1250 m2 og rummer omtrent 200 nye depotrum, så der er tale om en fordobling af kapaciteten. Pressefoto

Udvidelsen af afdelingen i Stilling er på 1250 m2 og rummer omtrent 200 nye depotrum, så der er tale om en fordobling af kapaciteten. Pressefoto

BoxBudget i Stilling er vokset til dobbelt størrelse

Self-storage virksomheden i Stilling er vokset med 1250 kvadratmeter og knap 200 nye depotrum

Self storage-virksomheden BoxBudget.dk's afdeling i Stilling har haft vokseværk. Efterspørgslen har længe været så stor, at afdelingen, som blev etableret på Niels Bohrs Vej 30 i Stilling i september 2009 med 1400 kvadratmeter hal og 200 depotrum i mange forskellige størrelser, nu er udvidet med 1250 kvadratmeter og knap 200 nye depotrum.

Den nye hal er bygget i forlængelse af den eksisterende bygning, så de to haller fremstår som en enhed, udefra såvel som inden døre, hvor der er gennemgang til begge haller. Ligesom det kendes fra den oprindelige bygning, er der ved tilbygningen også etableret et sluseområde, som gør, at man fortsat kan stå i tørvejr og få sine ting ind og ud af bilen, nu i begge ender af bygningen.

"Der er stor efterspørgsel efter opbevaring i tørre, sikrede og lukkede depotrum med en fleksibel åbningstid og særligt i Stilling og Skanderborg-området har vi mærket et stigende behov. Derfor glæder vi os rigtig meget til at kunne byde endnu flere kunder velkomne i Stilling," siger Anne Dorthe Schelander, adm. direktør i BoxBudget.dk, i en pressemeddelelse.

Høj sikkerhed

Jan Toxværd Jørgensen er afdelingsleder i BoxBudget.dk Stilling og han glæder sig til at få dobbelt så mange depotrum at tilbyde kunderne og hjælpe dem med at finde det helt rigtige depotrum, der passer til deres behov.

Af hensyn til kundernes sikkerhed er hele området under videoovervågning, alle kunder har en elektronisk nøglebrik, så ingen uvedkommende kan komme ind på grunden, og der er tyverialarm i hele bygningen. Kunderne har adgang til deres rum fra kl. 6-22 alle dage.

Læs mere på BoxBudget.dk.

Publiceret 19 June 2018 06:00