Klank Efterskoles kunstlinje inviterer til en tegnefestival søndag 3. juni fra kl. 12 til 17.

Klank Efterskoles kunstlinje inviterer til en tegnefestival søndag 3. juni fra kl. 12 til 17.

Kom til tegnefestival i dag på Klank Efterskole

Kom på en guidet tur gennem tegnekunstens verden - med hjælp fra eksperter

Som et led i sit jubilæumsarrangement foranlediget af, at man har 150 år på bagen, inviterer Klank Efterskoles kunstlinje til en tegnefestival i dag, søndag 3. juni fra kl. 12 til 17.

Der er besøg af Jannik Broz, som er kunstnerisk og pædagogisk leder af Billedskolen på Horsens Kunstmuseum. Han er idemanden bag den tilbagevendende succes 'Tegnefestivalen', og han medbringer et lille crew fra netop Tegnefestivalen samt fra DM i tegning. Der vil altså være kompetent hjælp at hente fra folk, der kan guide dig gennem tegnekunstens verden.

Undervejs vil Jannik Broz føre deltagerne gennem en verden af visuel kommunikation med en blanding af oplæg og tekniske øvelser. Det hele rammer bredt, så både nye og øvede kunstnerspirer kan lære noget. Elever yngre end 8. kl. skal være øvede, da vi tegner en time ad gangen.

Du vil også få mulighed for at designe en T-shirt eller en mulepose til dig selv med dit eget tryk. Skolen udleverer T-shirts i blandede størrelser, men har du en god gammel T-shirt, du altid har drømt om at pifte op, så tag den med.

Arrangementet er gratis, men kræver tilmelding via efterskolens hjemmeside.

cns

Publiceret 03 June 2018 06:00

SENESTE TV