Sigurd Barrett er blandt de optrædende, når der i maj næste år igen er Sløngeldage.

Sigurd Barrett er blandt de optrædende, når der i maj næste år igen er Sløngeldage.

Sløngeldage for 3. klasserne bliver en fast tradition

Di Heslige Slønglers Klup har besluttet fremover at invitere alle 3. klasser til en sløngeldag i maj

De seneste tre år har Skanderborg fejret bysbarnet Ole Lund Kirkegaard med Sløngeldage i maj for alle kommunens borgere - især de yngste.
 

Fremover skal der arrangeres en særlig dag for alle 3. klasser i Skanderborg Kommune, skriver Di Heslige Slønglers Klup i en pressemeddelelse.
 
LÆS OGSÅ: Sløngeldage skal være kulturelt fyrtårn

Den særlige sløngeldag for 3.klasserne bliver 25. maj næste år, men sløngelkluppen er også i fuld gang med at skabe rammer til lørdag 26. maj, hvor der vil være sløngelaktiviteter for alle i Kulturhuset, Kulturtorvet og Byparken.
 

Dagen vil blandt andet byde på Bogdag for Bette Lorte i Kulturhuset, spas og kalas på Kulturtorvet og Drengestreger i Byparken.
 

Af gæster kan følgende allerede nu nævnes Manu Sareen, Onkel Reje, Lars Daneskov, Sigurd Barrett, Cirkus Fyr og Flamme samt Kreativisten fra Odder.
 

Allerede nu er der mulighed for at købe billetter til et par arrangementer, så der er rig mulighed for, at der kan ligge sløngelgaver under juletræet.
 

Det er dog vigtigt at understrege, at Sløngeldagene stadigvæk stort set er gratis at deltage i, gør sløngelkluppen klart i pressemeddelelsen.
 

jbe

Sløngedage vender i 2018 tilbage med særligt tilbud til 3. klasserne.

Sløngedage vender i 2018 tilbage med særligt tilbud til 3. klasserne.

Publiceret 08 December 2017 08:00