Flotte præstationer til klassisk konkurrence

Skanderborg-drengen Rasmus Sørensen fik både gulddiplom og finaleplads

Kulturskolen Skanderborg har været nært for konkurrencen 'Unge Spiller Klassisk', hvor deltagerne dystede om diplomer, pengepræmier og finalepladser. Det fortæller Kulturskolen.
Læs også: Brass Brand blev igen nummer to
Dagen igennem summede Kulturskolen af liv i takt med, at de 27 unge talenter i alderen 13 til 20 år tjekkede ind og indtog såvel øvelokaler som koncertsalen med den musik, de havde indøvet til deltagelse i konkurrencen.
I konkurrencen deltog adskillige elever fra MGK i Århus, heriblandt den 20-årige Rasmus Sørensen, som indtil sin optagelse på MGK har været elev på Kulturskolen Skanderborg.
Rasmus Sørensen spillede et udfordrende program bestående af Haydns sonate i F-dur, 2. og 3. sats samt to preludier fra opus 13 af komponisten Scriabin. Rasmus' optræden blev præmieret med et gulddiplom og en af de eftertragtede otte pladser til finalen, som finder sted i Århus Musikhus, søndag 26. november.
Også den 14 årige Bjørn Wessel, som er cornet-elev i Kulturskolen Skanderborg, gjorde sig positivt bemærket i konkurrencen, hvor han modtog et flot sølvdiplom.
Alle deltagere modtog hhv et bronze, sølv eller gulddiplom.
cns

Publiceret 23 November 2017 15:00

SENESTE TV