Havnepavillonen skyder koncertsæsonen i gang

Årets første koncerter byder på folkemusik og kæmpeorkester

17 orkestre indtager scenen på Havnepavillonen i Ry i løbet af sommeren og nu skydes sæsonen i gang med to koncerter søndag 18.juni og onsdag 21.juni.
 
Søndag vil Harmoniorkesteret Tonica, som består af 45 musikere og dirigeres af Boris Kertsman, sammen med sangerinden Mona Britt Nykjær lægge ud med en bred vifte af genrer med populære melodier som 'A Trumpeters Lullaby' og 'Amager Polka', og Mona Britt Nykjær giver den også som sangsolist i visen om trommen fra 'Frøken Nitouche'.
 
Mona Britt Nykjær er uddannet Musical Performer og har spillet tollerne som Florence i 'Chess', Mrs. Potts i 'Skønheden og Udyret' og Sus i 'Den Eneste Ene'.
 
Åbningskoncerten finder sted kl.19.30.

En rasende fiddle

Onsdag går det unge folkemusikerpar Ditte Fromseier og Sigurd Hockings på scenen. Parret turnerer i Australien og Canada med gruppen Himmerland og har netop overstået en turne i Danmark med en amerikansk musikerduo.
 
Ditte Fromseier er uddannet på Folkemusikakademiet i Odense og endelig uddannelse fra Limerick.
 
En rasende hurtig fiddle, der blandt andet har akkompagneret Niels Hausgård i Tønder, og som flere vil kunne genkende fra de musikalske udsendelser fra Mariehaven, som har kørt på Charlie.
 
Sigurd Hockings er født i Ry har mange som unge hørt ham spille i ungdomsband ved Ry Byfest. Siden har han hårdnakket forfulgt sin drøm om at blive guitarist, og med erfaringer fra hele Skandinavien nåede han frem til at afslutte sit studium på samme akademi i Odense med en af de bedste folk-guitarister som tutor. Se dem kl.19.30 21.juni.
 
srj

Ditte og Sigurd har turneret sammen i hele verden. Pressefoto

Ditte og Sigurd har turneret sammen i hele verden. Pressefoto

Publiceret 16 June 2017 08:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV