Jakob Oltik er klar til at stille op til ladiesnight i Alken Mejeri, mandag 22. maj klokken 19.00.
Jakob Oltik er klar til at stille op til ladiesnight i Alken Mejeri, mandag 22. maj klokken 19.00.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Konkurrence: Mød Jakob Olrik til Ladiesnight i Alken Mejeri

Bestseller-forfatteren inviterer Skanderborgs kvinder til ladiesnight i Alken Mejeri - og Lokalavisen sætter to x to billetter på højkant til foredraget

Vidste du at...
  • Jakob Olrik er Danmarks førende mandlige sexolog. Han har været vært og konceptudvikler på det prisbelønnede DR2-program 'I seng med DR2' og medvirket i flere tv-programmer, senest DR1s 'Kender du Typen?'
  • Jakob Olrik har udgivet bøgerne 'Mer og bedre sex' v. Gyldendal (2010) og 'Kvinde, kend din mand' v. Politiken (2013).
  • I maj 2016 var han aktuel med sit første skønlitterære værk Natsværmer (2016), der blev særdeles omtalt i medierne.
  • Jakob er desuden veletableret foredragsholder og populær debattør. Han er blandt andet kendt for sine kronikker i Politiken og Information og har derudover haft sin egen brevkasse og klumme for BT.
  • Du kan købe billetter til foredraget på www.billetto.dk

Siden 2013 har forfatter Jakob Olrik kørt de danske landeveje tynde, med populære foredrag som ”Mer' og bedre SEX” og ”Kvinde, kend din mand”. På mandag 22. maj kan du opleve ham i Alken Mejeri klokken 19.00.

 

I sine foredrag kommer Olrik under huden på både par og singler, når han drøfter kærlighed og sex, uden filter. Olrik har på nuværende tidspunkt optrådt for mere end 50.000 danskere, og fortsætter successen.

 

I "Kvinde, kend din mand"-foredraget, tager Jakob Olrik bladet fra munden og afslører de dybeste hemmeligheder om sig selv og andre mænd.

Hvad sker der bag manden? Og sker der overhovedet noget? Hvordan skal du tyde hans sms'er? Og hvorfor kan sex løse alle problemer, når samtalen er gået i stå?

 

Bliver du gang på gang frustreret over din mands reaktioner eller har du ledt efter Mr. Right i årevis? Her er foredraget, der giver dig gode råd til, hvordan du tiltrækker en mand, forfører ham, beholder ham og kommer af med ham på en god måde.

 

”Kvinde, kend din mand” er et foredrag, der kommer ind på, hvorfor nogle mænd ikke tør binde sig til en kvinde, og hvorfor andre mænd frygter at blive forladt. Den røber, hvorfor alle mænd er vilde med porno og har lyst til sex med alle kvinder. Den afdækker mænds ubehag ved al for megen sniksnak og forklarer, hvorfor mænd på hele planeten har samme store glæde ved at holde sit eget lem i hånden.

 

Lokalavisen har fået fingre i fire billetter til foredraget, og dem sætter vi på højkant to-og-to i en lille konkurrence.

Alt, du skal gøre for at være med i konkurrencen om to billetter, er at gå ind på vores facebookside - facebook.com/lokalavisenskanderborg -  finde og like konkurrenceopslaget og skrive i kommentarfeltet, hvem du vil tage med, hvis du er den ene af de to heldige vindere. Vi trækker lod om de to x to billetter i morgen fredag 19. maj klokken 16.

Publiceret: 18. Maj 2017 15:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere