Jens Grønlund er på vej tilbage i kommunalpolitik
Jens Grønlund er på vej tilbage i kommunalpolitik
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jens Grønlund genopstiller efter hård periode

Venstre i Skanderborg kører stærk kandidat i stilling til kommunalvalget i sidste øjeblik

Af Bettina Sønderskov

Den tidligere borgmester i Galten og Skanderborg, Jens Grønlund (V), besluttede sig i tidligere forbindelse med sin hustrus alvorlige kræftsygdom for ikke at stille op til kommunalvalget i 2013.

"Det er ingen hemmelighed, at jeg har været igennem nogle vanskelige år på hjemmefronten, fordi min hustru var i et langvarigt kræftforløb. Derfor meldte jeg fra, men den lokale partiforening har givet mig en rigtig fin behandling og holdt en dør åben, hvis jeg skulle ombestemme mig, og det har jeg nu gjort," siger Jens Grønlund.

Den erfarne venstrepolitiker, som både har været borgmester i Galten og Skanderborg og debuterede i lokalpolitik i 1986, føler sig nu igen klar til at yde en indsats i lokalpolitik.

"Nu har jeg igen lyst og energi til at gøre en indsats lokalpolitisk," siger Jens Grønlund (V).

Har der været overvejelser om, hvorvidt du skulle køres i stilling som spidskandidat til borgmesterposten i stedet for Søren Erik Pedersen?

"Nej, det har slet ikke været på tale. Jeg er indstillet på at lave almindeligt solidt byrådsarbejde og mener i al beskedenhed, at jeg har lidt at byde ind på, men det er jo i sidste ende op til vælgerne at vurdere, siger han.

Venstres partiforening skriver i en pressemeddelelse, at der ikke er tvivl om, at det er en styrkelse af Venstrefeltet i Galten og omegn, hvor Venstre nu har opstillet fem kandidater i alt.

Publiceret: 17. Oktober 2013 15:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

KV 2017: Kun hver fjerde kandidat er kvinde
KV 2017: Kun hver fjerde kandidat er kvinde
Valget netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt