“Grænselandet” hedder dette værk af Inka Sigel, som du blandt andet kan se på Kulturhuset Skanderborg fra 19. juni. Pressefoto
“Grænselandet” hedder dette værk af Inka Sigel, som du blandt andet kan se på Kulturhuset Skanderborg fra 19. juni. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Inka Sigel udstiller i Kulturhuset

Mandag 19. juni kl. 17.00 er der fernisering i Kulturhuset Skanderborg. Denne gang er det den dansk-tyske kunstner Inka Sigel, der udstiller malerier.

 

Inka Sigel er født i Flensborg 1967. Hun har boet i Danmark siden 1989 og bor i dag i Odder. Hun er blandt andet uddannet fra Grafisk Skole og Arkitektskolen i Aarhus. Inka Sigel beskæftiger sig både med malerier, glaskunst og udsmykninger, og hun har blandt andet udsmykket foyeren i Den Kongelige Danske Ambassade i Berlin.

 

Inka Sigel bevæger sig i et særligt billedlandskab, hvor naturens poesi og det abstrakte flyder sammen i mere eller mindre opløste former. Inka Sigels malerier befinder sig et sted mellem abstraktion og genkendelighed, uden ord og konkret betydning, men nærmere båret af en stemning.

 

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor Kulturhuset serverer et glas vin. Udstillingen kan ses i Øvre og Nedre Foyer fra 19. juni til 14. august.

Publiceret: 17. Juni 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere