Rikke Eg Lange er godt træt af ubudne gæster i hendes skønhedsklinik Nail &  Beauty i Låsby. I nat havde hun indbrud for anden gang på to uger. Arkivfoto
Rikke Eg Lange er godt træt af ubudne gæster i hendes skønhedsklinik Nail & Beauty i Låsby. I nat havde hun indbrud for anden gang på to uger. Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Indbrud for anden gang i ny skønhedsklinik

For anden gang på bare 14 dage har der været indbrud i skønhedssalonen Beauty and Nail på Århus vej i Låsby. Det skete i nat klokken 03.59, oplyser Sydøstjyllands Politi.

 

Tyvene er brudt ind gennem et vindue og har stjålet produkter for cirka 10.000 kroner, fortæller indehaver Rikke Eg Lange.

 

“Vi blev ringet op klokken cirka fire i morges og var heroppe allerede fem minutter senere, men da var tyvene over alle bjerge. Jeg tænker, de er blevet overrasket over, vi har fået sat alarm op,” siger en træt Rikke, der har brugt dagen på at rydde op og få overblik over, hvad der er stjålet.

 

“Jeg har en masse bookinger fra konfirmander, der skal have ordnet negle, så der er ekstra run på nu, og jeg bliver nødt til at arbejde til sent, for at indhente det,” konstaterer hun.

 

Det er kun 14 dage siden, Rikke sidste var udsat for indbrud i skønhedssalonen. Natten til 25. april brød tyve ind og stjal produkter og apparater for godt 40.000 kroner, blandt andet shellac, smykker og cremer.

 

“Denne gang har de ikke nået at få helt så meget med, men jeg er alligevel ret frustreret over, de kommer igen. Forhåbentlig er det slut nu.”

Publiceret: 10. Maj 2017 18:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt