Arkivfoto
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hus totalt udbrændt på Ternevej

En villa på Ternevej i Skanderborg brændte i nat ned til grunden. En nabo alarmerede politi og brandvæsen klokken 02.44, oplyser politikommissær Jesper Christensen fra Sydøstjyllands Politi.

 

“Da vi kommer ud til adressen, er villaen overtændt, og der er en kraftig brandudvikling. De to kvindelige beboere på adressen er kommet ud af huset. Den ene har mulighvis fået en røgforgiftning, og bliver derfor kørt på skadestuen i Horsens. Ud fra, hvad vi har fået oplyst, er hun ikke kommet alvorligt til skade,” fortæller Jesper Christensen.

 

Ifølge indsatsleder Per Møller fra Østjyllands Brandvæsen var der ild i alt, da brandvæsnet nåede frem.

 

 

"Da brander tag og alt indenfor i villaen, så vi kan ikke gøre andet end at få ilden under kontrol udefra og sørge for, den ikke spreder sig til naboejendommene. Vi førsøger ikke at trænge indenfor, men det er heller ikke nødvendigt, da de to beboere er kommet ud," oplyser han til Lokalavisen.   

 

Ifølge indsatslederen er der kun murstenene tilbage af huset. Hvad der ligger bag den voldsomme brand er, har han ikke et bud på, og heller ikke, hvor i villaen, branden er opstået.

 

Der vil i dag blive foretage brandtekniske undersøgelser på stedet for at fastslå, hvad der er årsag til branden, forklarer politikommissæren.

 

De to beboere på adressen er en kvinde på 44 og en kvinde på 68 år. Det var den yngre kvinde, der kom til behandling på skadestuen. 

Publiceret: 21. April 2017 10:15
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere