Rikke Christoffersen, direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, giver handelsgymnasiets medarbejdere æren for den flotte placering.
Rikke Christoffersen, direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, giver handelsgymnasiets medarbejdere æren for den flotte placering.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

HHX i Skanderborg er næstbedst på landsplan

HHX på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse ligger nummer to blandt samtlige handelsgymnasier i landet

Handelsgymnasiet på Skanderborg-Odder Center for Uddannelse stryger helt til tops i en netop offentliggjort undersøgelse fra Dansk Erhverv.

Undersøgelsen sætter fokus på, hvor gode landets 39 handelsgymnasier er til at løfte elevernes faglige niveau.

Her kommer HHX på Skanderborg Odder Center for Uddannelse ind på en andenplads, kun overgået af Ringkjøbing Handelsgymnasium.

“Vi er selvfølgelig glade og stolte. Jeg tænker, at det først og fremmest er en kæmpe anerkendelse af medarbejderne, som i den grad er opmærksomme på, hvordan de kan give eleverne et løft og har slidt for det,” siger direktør for Skanderborg-Odder Center for Uddannelse, Rikke Christoffersen.

“Tal er jo altid gode, når man ligger godt i en undersøgelse. Jeg har svært ved at sige, hvad vi gør anderledes, end andre handelsgymnasier, men vi kender vores styrker. Vi er gode til talentarbejdet og vi er rigtig gode til at være opmærksomme på den enkelte elev og fortæller dem, hvordan de kan rykke sig,” forklarer hun.

For at styrke talentarbejdet deltager handelsgymnasiet i en lang række tiltag, der har til formål netop at tage hånd om de dygtige elver.

Handelgymnasiet deltager blandt andet i Akademiet for Talentfulde unge, MasterClass og Forskerspirer.

Publiceret: 03. November 2015 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere