Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fri For Mobberi - nu med støtte til ekstra klovnenæser

Skanderborg Realskoles SFO samlede 12.000 kroner ind til Danske Hospitalsklovne

"Elastikker der er slappe, knapper der ikke kan knappe. Snore der er for korte, lidt indpakning fra en skjorte. Sakse der ikke kan klippe, tape der ikke vil slippe. Lightere der ikke vil tænde, lys der ikke kan brænde. Sko man let kan snuble i. Klovne, gak og trylleri."

 

“Ja, mange finurlige ting skete i Skanderborg Realskoles SFO i projektugerne tidligere på året,” fortæller SFO-leder Janne Lenz i en pressemeddelelse til Lokalavisen.

 

SFO'en har gennem det seneste skoleår sat fokus på projeket Fri For Mobberi, der skal lærer børnene at udvise omsorg, tolerance, og respekt for hinanden samt vigtigheden af at have gode venner. Med i projektet gennem foråret har været ekstra fokus på børn, der er syge, og at Hospitalsklovnene her kan være en stor hjælp og trøst for indlagte børn.

 

“I SFO har børnene gennem information og kreative værksteder i projektugerne fået et grundigt kendskab til hospitalsklovnene. De har også haft besøg af Trudi, der arbejder som Hospitals-klovn, og som lystigt delte ud af vitser, spøg og skæmt. Men hospitalsklovne koster penge, og derfor har vi startet en indsamling, hvor pengene bliver doneret til Hospitalsklovnene,” forklarer Janne Lenz.

 

“Børnene har lavet 3D billeder, nussepuder og klovnehoveder, som forældrene kunne købe ved at donere et frivilligt beløb til ferniseringen, hvor der blev doneret mere end 10.000 kroner,” oplyser SFO-lederen.

Sommerfest med klovneløb

Projektet fortsatte fredag 9 april ved SFO"ens sommerfest. Her blev der arrangeret klovneløb på solen, hvor de enkelte familier havde tilmeldt sig som teams, der dystede mod hinanden.

 

“Løbet blev flyttet fra skoven til skolen på grund af tordenvarsel. På trods af styrtende regn var humøret højt og løbet blev gennemført med stor entusiasme. Der blev købet 1177 kilometer, og det samlede beløb, som vi nu kan sende videre til Danske Hospitalsklovne er knap 12.000 kroner,” siger Janne Lenz.”

 

-bo

Publiceret: 13. Juni 2017 10:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt