Billedtekst
Billedtekst
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Formel-4:Dansker påkørte Nicklas Nielsen på Hockenheim

Hørning-køreren ender året som nummer seks i den tyske Formel-4 serie

Nicklas Nielsen fra Hørning og landsmanden Frederik Vesti stødte sammen og ødelagde racet for hinanden i både 2. og 3. løb under weekendens Formel 4-løb på Hoc kenheim-banen i Tyskland.

 

Der var 24 Formel 4-biler til start, og så ville skæbnen, at det var netop de to danske racerkørere, der kom i nærkamp i hele to løb under weekendens race på den legendariske Hockenheim-bane ved Mannheim.

 

“I 2. løb lå jeg hurtigt som nummer 3, men i 2. omgang kom Frederik Vesti bagfra og kørte op i mit venstre baghjul, så jeg punkterede og måtte udgå. Frederik nåede rundt, men endte på en sidsteplads. Som om det ikke var nok, gentog scenariet sig i det efterfølgende løb. I første omgang lå Frederik på min yderside og pressede mig indad, indtil jeg ramte curbs og blev sendt tilbage og ind i hans bil, så vi begge måtte køre i pit og udgå,” fortæller Nicklas Nielsen, der ender på en 6. plads i den tyske ADAC Formel 4-serie.

 

Den 20-årige kører har indgået et sponsorsamarbejde med Formula Racing med hjemsted i Allerød, men om han kommer ud at køre i en teamets biler, er fortsat uvist.

 

"Jeg tager det helt roligt lige nu og vil have fuldt fokus på de testkørsler, som byder sig,” lyder det.

 

cns

Publiceret: 05. Oktober 2017 20:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere