Den afgående formand Kurt Schuster byder den nye formand Poul Hansen velkommen som sin arvtager. Foto: Per Pedersen, foto8600
Den afgående formand Kurt Schuster byder den nye formand Poul Hansen velkommen som sin arvtager. Foto: Per Pedersen, foto8600
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Formandsskifte i golfklub

Når Silkeborg Ry Golfklub går ind i den nye 2018-sæson med European Tour-turneringen Made in Denmark som det absolutte højdepunkt, bliver det med en ny formand i skikkelse af Poul Hansen, der på klubbens generalforsamling torsdag 30. november afløste formanden gennem 10 år, Kurt Schuster. Det oplyses i en pressemeddelelse.

 

Formandsskiftet var den snart 70-årige Kurt Schusters eget ønske, og selv om det kunne være spændende at tage endnu en periode med Made in Denmark på agendaen, så føler Kurt Schuster ikke, at han har noget til gode efter flere årtier som leder i golfsporten på såvel lokalt som nationalt plan.

 

Som Kurt Schusters afløser på formandsposten har den 58-årige Poul Hansen en solid erhvervsmæssig og sportslig baggrund for at føre golfklubben videre. Han har en fortid som HR Chef hos Codan Forsikring, men arbejder i dag som selvstændig HR-rådgiver.

 

cns

Publiceret: 05. December 2017 07:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg