Appen ’Trafikinfo’ leverer information om trafiksituationen på E45 mellem Skanderborg og Aarhus, mens der arbejdes på at udvide strækningen.
Appen ’Trafikinfo’ leverer information om trafiksituationen på E45 mellem Skanderborg og Aarhus, mens der arbejdes på at udvide strækningen.
Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Følg udvidelsen af E45 på ny app

Udvidelsen af E45 begynder torsdag

 

 

18. januar tager Vejdirektoratet hul på udbygningen af E45 mellem Skanderborg S og Aarhus S. Det vil give trafikale udfordringer for motorvejens mange brugere, og derfor har Vejdirektoratet udviklet en app, der fortæller om trafiksituationen på strækningen.

 

Appen 'Trafikinfo' leverer aktuelle servicebeskeder på mobilen. når man går ind under 'Projekter'.

 

 

LÆS OGSÅ: E45: Det bliver kun værre i fremtiden

 

“Strækningen mellem Skanderborg S og Aarhus S er en rigtig pendlerstrækning, og den er derfor hårdt belastet i myldretiden. I forbindelse med udbygningen af strækningen vil vi gerne informere trafikanterne om, hvad der kommer til at ske, så de har mulighed for at ændre adfærd i forhold til en aktuel hændelse eller en kommende aktivitet. Hvis vi fx lukker et spor i et givent tidsrum, kan vi sende en besked direkte til alle trafikanter, der har valgt at følge projektet. De kan så vælge at køre på et andet tidspunkt eller tage en anden rute,” siger Robin Højen Madsen, projektleder i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

cns

Publiceret: 17. Januar 2018 13:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg