25. november er der top-floorball i Ry Hallerne som led i et nyt samarbejde. Privatfoto
25. november er der top-floorball i Ry Hallerne som led i et nyt samarbejde. Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Floorballklubber i lokalt samarbejde

Floorballklubberne i Ry og Skanderborg udnytter hinandens stærke sider

Skanderborg Floorball og Ry Floorball har netop startet et tæt samarbejde, der skal skabe yderligere fremgang for sporten i Skanderborg kommune. Det fortæller klubberne i en pressemeddelelse.

Læs også: Nyt: Floorball for seniorer

De to foreninger er næsten lige store, men de er meget forskellige. Ry har ingen turneringshold på seniorsiden, men er til gengæld meget stærke i ungdomsarbejdet. Skanderborg har først indenfor de seneste år fået gang i ungdomsarbejdet, men har altid haft turneringshold.

Initiativet til samarbejdet kommer fra Skanderborg Floorball, der sender ligaspillere som hjælpere til nogle ungdomstræninger i Ry og også skaber mere opmærksomhed omkring sporten i Ry. Det sker ved, at to ligakampe spilles i Ry. Den første ligakamp i Ry er mellem Skanderborg Floorball og Benløse FC's forsvarende danmarksmestre. Kampen afvikles lørdag 25. november klokken 14 i Ry-hallerne -og der er gratis entre.

Til gengæld hjælper Ry Floorball Skanderborg med at skaffe sponsorer til drift af ligaholdet. Yderligere giver samarbejdet muligheden for, at Rys ældste ungdomsspillere kan træne med og spille for Skanderborgs andethold. der spiller i 2. division.

cns

Publiceret: 21. November 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Bøger
Forsiden netop nu
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt