De uge trafikanter kan blandt andet møde Bamse Betjent, når Børnenes trafikskole kommer til Torvet i Hørning på Lørdag i forbindelse med Open by day.
De uge trafikanter kan blandt andet møde Bamse Betjent, når Børnenes trafikskole kommer til Torvet i Hørning på Lørdag i forbindelse med Open by day.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Far til fire står bag børnenes trafikskole

Bamse betjent fra Børnenes Trafikskole er parat til at give de unge trafikanter i Hørning et lynkursus i sikker færdsel i trafikken

Lørdag 20. maj står der børn på programmet med en fed streg under, når Hørning Cityforening inviterer til Open by Day på Torvet i Hørning. Her kan de unge trafikanter få et sjovt og underholdende lynkursus i sikker færdsel i trafikken, når Bamse Betjent og Børnenes Trafikskole kigger forbi. 

 

Bamse Betjent hjælper og guider børnene. Han ved alt, hvad der er at vide, om sikker trafik og hans største mål er, at lære flest mulige børn om trafikreglerne. Bamse Betjent lytte også gerne til børnene for at forstå, hvordan det kan blive endnu sjovere at lære om sikker trafik.

Aha-oplevelser

Bag Børnenes trafikskole står Carsten Winther. Han er tændt af trafik og fik for et par år siden den genial ide, der udviklede sit til Børnenes trafikskole.

 

”Jeg er far til fire børn, og jeg ved, at det er så vigtigt, at børnene lærer at færdes i trafikken. Det lærer de ikke i et klasselokale, men ved at få aha-oplevelser i virkelighedstro trafikundervisning,” siger Carsten Winther.

 

Trafikskolen tager ud på skoler, institutioner og til events landet over. Med sig på lørdag har Christian Winther Bamse Betjent, der går rent ind med venlighed og gode råd.

Trafikundervisning er et hjertebarn

Idemanden fortæller, at det altid vækker forundring og begejstring, når børn får lov at gå ombord i de oppustelige biler.

 

”Det er bare sjovt, at man kan opleve på egen krop, at for eksempel en chauffør ikke har en chance for at se en cyklist på siden af en lastbil,” siger Carsten Winther.

 

Baggrunden for Børnenes Trafikskole er blandt andet Carsten Winthers egne oplevelser med sine børn, men han har også talt med skoleledere, forældre, politi og Rådet for Sikker Trafik.

 

”Det er blevet klart for mig, at trafikundervisning på nogle skoler bliver behandlet lidt som et stedbarn, fordi der er mange andre vigtige, kerneopgaver at varetage. I Børnenes Trafikskole er trafikundervisning et hjertebarn. Det er det, vi brænder for og arbejder med hver dag,” siger Carsten Winther.

 

Børnenes Trafikskole kan oplevet på Torvet i Hørning lørdag 20. maj klokken 10.00-14.00.

Publiceret: 19. Maj 2017 17:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere