Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Venstre: Uændret skat

Anders Rosenstand Laugesen, borgmesterkandidat for Venstre,

Venstres politik udgør et klart og sammenhængende borgerligt alternativ til blot mere af det samme. I Venstres valgprogram anviser vi en helt anden vej til en bedre kommune. Og i modsætning til de mange røde partier har Venstre også anvist, hvor pengene skal komme fra.

 

Socialdemokraterne og borgmesteren synes hverken at have et sammenhængende valgprogram eller en sammenhængende politik. Den socialdemokratiske politik stikker i alle retninger og er fyldt med tomme, ufinansierede valgløfter.

 

Uden overhovedet at anvise nogle former for finansiering udover fremtidig vækst har borgmesteren, SF og De Radikale samstemmende argumenteret for blandt andet flere skolelærere, flere pædagoger, flere ansatte i ældreplejen og flere sygeplejersker. Denne politik hænger åbenlyst ikke sammen økonomisk.

 

Borgmesteren har også i Uge-Bladet været ude med en regulær skræmmekampagne mod de borgerlige. Borgmesteren påstår, at blå blok vil sætte skatten ned. Det vil Venstre ikke. Vi vil have råd til vores politik.

Publiceret: 18. November 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Valget netop nu