Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Ny Lokalplan vil give trafikkaos

Af Kjeld Jensen, byrådskandidat for Dansk Folkeparti, Dørup Gade 8 i Hørning

Høringen af lokalplan 1105 -  udstykningen v/Toftegårdsvej - er nu ovre. En lokalplan der vil resultere i store trafikale problemer for de borgere, der berøres.

 

Jeg vil derfor appellere til, at alle byrådsmedlemmer vil tage sig tid til at besøge området, så I kan se de trafikale problemer, lokalplanen vil medføre, hvis den føres ud i livet i sin pågældende form.

 

For at imødese disse problemer vil det kræve mindst 3-4 adgangsveje, som kun kan etableres ved at opkøbe enkelte huse og jævne dem med jorden.

 

Ellers vil store dele af Hørning blive taget som gidsel i det trafikkaos, der vil følge med opførselen af 300 - 500 lejligheder.

 

Til hver lejlighed vil jeg estimere, at der mindst er 1,5 bil i gennemsnit, der skal ud og ind af området mindst 2 gange om dagen, hovedsageligt i spidsbelastningsperioder.

 

Dvs. op imod 2000 - 3000 biler, der bliver ledt ud på Toftegårdsvej - en vej, der benyttes af skolebørn.

 

Kære byrådsmedlemmer og forvaltning; Stop denne lokalplan nu og udlæg området til almindelig villakvarter i stedet for. Det vil max. give 100 til 125 villaer og derfor meget mindre trafik end den nuværende plan. Det tror jeg, at alle, der bor i området, bedre kan leve med.

Publiceret: 17. Maj 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere