Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Kultur: Synligt og smukt

Yngve Kaufmann, N.F.S. Grundtvigsvej 13, 8660 Skanderborg

Som alle ved er der kommunalvalg d. 21/11-17, så hiver alle kommunalpolitikere båndoptageren frem for gud hvilken gang. De sidste 20 år har emnerne været skoler, børnehaver, sfo, ældrepleje/plejehjem og kultur!

Når så valget er overstået, skal de valgte konstituere sig, så er han borgmester, dagen efter er det en anden, udvalgsposter skal uddelegeres, altså man købslår, det kan der godt gå et månedstids med!

Læs også: Debat: Midtbyen skal forskønnes

Tilbage til kulturen, nu har man i årevis diskuteret Munkekroen, efter flere års diskussion skal den nu rives ned, for mens politikerne ævlede forfaldt en kulturperle, der skal sikkert være noget med glas og beton!

I 1973 boede jeg på Sjælland, den virksomhed jeg var ansat i havde en afdeling i Hasselager, jeg skulle til Hasselager, da mine kolleger hørte det sagde de, så skal I spise på Munkekroen i Skanderborg.

Når man går ned til vandet hvor det gode skib DAGMAR ligger fortøjet, undrer man sig! Kigger man nøje efter, ligner det en rådden plimsoller, den er intetsigende! En engelsktalende turist spugte hvad det var, og jeg måtte med skam fortælle, at det var en turistbåd, han rystede på hovedet! Dagmar er ligeså indbydende som en rådden østers!

Turisme og kultur hænger sammen, det er ikke alle der vil se Holger Bloms kjoler, og bunkersene i skoven, det skal være mere synligt og spiseligt.

Hvis man vil noget med kulturen, skal det være synligt og smukt, Munkekroen og Dagmar kunne være to gode eksempler!

Publiceret: 15. November 2017 19:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt