Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Debat: K: Langsigtede planer fremfor kortsigtede løsninger

ØKONOMI
Birgitte Majgaard, Galten og Thomas Cordtz, Ry Kandidater for Konservative Skanderborg

Læserbrev Driften og udviklingen af Skanderborg Kommune har i en længere årrække været kendetegnet ved et overdrevent fokus på dyre udviklings- og prestigeprojekter og uigennemtænkte hovsa-løsninger.

Kommunen har grundet manglende planlægning og dårlig økonomisk disponering ikke kunnet tilgodese behovene for udbygningen af infrastruktur, skoler og institutioner i takt med, at bosætningen er steget som følge af den omfattende udstykning i hele kommunen. Det har resulteret i manglende dagtilbud til børn, pladsmangel i skolerne, kødannelser på vejene, alt for lange sagsbehandlingstider mv. Alt sammen faktorer, der gør det vanskeligt at være borger eller ansat i kommunen, og som gør det vanskeligt drive virksomhed.

Konservative Skanderborg ønsker langsigtede planer fremfor for kortsigtede dyre løsninger. Kommunen skal derfor have udarbejdet en fremtidsplan, der rækker minimum 10 år ud i fremtiden. Vi kan ikke byde de ansatte, erhvervslivet og borgerne at nøjes med en kommuneplan og udviklingsstrategi, der kun rækker tre år ind i fremtiden.

Publiceret: 14. September 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt