Kommunalvalg 2017
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Hurra - Venstre redder Skanderborg’s økonomi

Af Claus Leick, spidskandidat for SF i Skanderborg, Siimvej 14, 8680 Ry

 

Venstre’s borgmesterkandidat i Skanderborg har åbenbart brugt sommerferien på at læse om det kommunale udligningssystem. Og tak for det, Anders Rosenstrand Laugesen.

 

Han er kommet frem til den konklusion, at økonomien i Skanderborg Kommune er langt bedre end vi troede. Faktisk nærmest fosser pengene ind i kommunen og har gjort det i årevis.

 

Han afslører samtidig i et læserbrev, at det er noget byrådets “røde partier” faktisk godt ved. De har bare forsøgt at holde det skjult for borgerne.

 

Men nu er sandheden så, takket være Anders Rosenstand Laugesen, sluppet ud. Slut med nedskæringer og masser af penge til kernevelfærd.

 

Det kunne alt sammen være rigtig dejligt for borgerne i Skanderborg, hvis Venstre’s borgmesterkandidat havde ret. Eller det kunne være morsomt, hvis det var ment som end joke.

 

Desværre er det tilsyneladende en seriøs Anders Rosenstand Laugesen, der på den ene side beskylder SF, Socialdemokratiet, De Radikale og Enhedslisten for at lyve og misinformere om økonomien i Skanderborg Kommune. Og samtidig selv tegner et fordrejet og useriøst billede af kommunens økonomi.

 

Det er ikke første gang, at Venstre´s nye førstemand mener at kunne redde Skanderborg Kommunes økonomi med “alternative” fortolkninger af Indenrigsministeriets nøgletal.

 

Han er tydeligvis stærkt inspireret af det gamle Churchill-citat:

 

“Den eneste statistik du kan tro på, er den du selv har manipuleret”

 

Venstre bestemmer selvfølgelig selv, hvordan de vil køre deres valgkamp, men et godt råd fra SF er:

 

Drop talmanipulationerne. Fortæl istedet jeres vælgere og os andre, om I har nogle visioner for Skanderborg. Fortæl om I vil samarbejde om at finde gode løsninger for borgerne eller om I bare vil fortsætte med at finde fejl og pege fingre.

 

 

Publiceret: 09. August 2017 14:00
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt