Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Åbent brev til Skanderborg Byråd

Jens-Kurt Mikkelsen, Klintevej 12, Galten

Når man læser, det borgmester Jørgen Gaarde er citeret for i Ugebladet Skanderborg 7. februar, så spørger man sig selv, hvorfor borgerne i centerbyerne i grunden skal bruge tid på at skrive indsigelser om Kommuneplanen til kommunen, da det åbenbart er et krav, at man skal bygge seks etager og genere borgerne så meget som mulig.

 

Man tager ikke hensyn til os, der bor i området. Det drejer sig for kommunen kun om at få bygget så mange højhuse som muligt, så vi kan få mange nye indbyggere til byen, uden at tænke på dem, der skal bo ved siden af disse højhuse, og som kan have svært ved at sælge deres ejendomme.

 

Man siger, at man skal have rekreative områder sammen med nybyggerier. Hvis man ser på Torvet fem i Galten og hører om de højhuse, der skal bygges der, så bliver der slet ikke plads til rekreative områder og legepladser til børn og barnlige sjæle. Og med kun én parkeringsplads til hver lejlighed så bliver der heller ikke parkeringsplads til alle de nye handlende, der skal købe ind i de nye butikker.

 

Det er hvis ikke lige et sted for børnefamilier og ældre, som elsker naturen, de er nødt til at køre et andet sted hen.

Publiceret: 09. Februar 2018 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt