Et holdfoto tager inden Slanderborg Yeakwondo til til DM. Pressefoto
Et holdfoto tager inden Slanderborg Yeakwondo til til DM. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

De fik fem flotte DM-titler

Moo Sa, Skanderborg Taekwondo klub, er tilfreds med resultat

Skanderborg Taekwondo Klub var usikker på årets DM deltagelse i Arena Fyn den forgangne weekend. Usikkerheden havde baggrund i, at taekwondo forbundet til årets DM havde slettet en række DM grupper primært for grøn til blåbælter.

Læs også: Nye Moo Sa Poom-sortbælter

Dog kunne klubben åbne lettet op efter et DM, hvor holdet kom hjem med ikke færre end fem DM titler, en sølv og to bronzemedaljer. Oveni det blev det til en flot placering som nummer 4 i holdkonkurrencen.

Silja Kjølbo blev klubbens MVP (most valuable player) da kæmpetalentet blev tredobbelt Dansk Mester. Silja Kjølbo vandt hendes individuelle gruppe for rødbælter. Herefter tog hun DM guld i den individuelle gruppe i freestyle og som en flot afslutning guld sammen med Andreas Sørensen i freestyle par gruppen. Andreas Sørensen blev dobbelt DM vinder i den individuelle gruppe i freestyle for rødbælter.

Klubben tekniktræner Thomas Purup og Amalie Benfeldt tog igen DM guld i freestyle par for sortbælter, mens det blev til bronze i den almindelige par disciplin. Amalie Benfeldt tog medalje i fire discipliner. I team damegruppen blev det til DM sølv med Freja Beldom og Trine Banzon samt bronze i den individuelle gruppe for sortbælte.

Publiceret: 29. November 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt