Foto: Renosyd
Foto: Renosyd

Brev til Renosyd: Fej for egen dør først

 Tip en ven    Udskriv    Kommentér   Del
Læserbrev af Arne og Lisbeth Jakobsen, Horsensvej 55, Skanderborg

Kære Annemette Fuglsang.

Vi har i den sidste tid flere gange set og hørt dig i diverse medier klandre borgerne i Skanderborg og Odder, for at de ikke kan finde ud af at sortere affald. Det er da også noget skidt.

Vi kan til gengæld ikke forstå, at du og dine medarbejdere ikke kan finde ud af at levere de korrekte beholdere, så vi der gerne vil og tror, vi kan finde ud af det, kan komme til at sortere.

Vi har en ejendom med to beboelser beliggende Horsensvej 55-57, 8660 Skanderborg. Vi har i mange år haft en 400 liter container fælles for begge beboelser med afhentning hver 14. dag. Vi gik ud fra, at når vi ikke bestilte noget andet, ville det også være det, vi skulle have med den nye ordning samt selvfølgelig 2 gange 140 liter eller en på 400 liter til emballageaffald.

Sidst i april måned modtager vi så en 770 liter container, men ingen beholder til emballage. Vi ringer og gør opmærksom på fejlen og får at vide, at vi ikke kan få en 400 liter beholder, men at det ikke bliver dyrere med 770 liter.

Og at I selvfølgelig vil levere en emballagebeholder. Den er endnu ikke kommet. Derimod har vi fået en regning, der tydeligt viser, at det på årsbasis vil koste 3.276,24 kroner mod før 2.013,75 kroner. (begge beløb er eksklusive miljøgebyr)

Vi har ringet flere gange og sendt mail, og medarbejderne vi taler med er utrolig flinke og lover at bringe videre til den ansvarlige, som så vil kontakte os. Det sker bare ikke. Der er dog sket lidt. Fredag 6.juli fik vi leveret endnu en 770 liter + en 190 liter beholder. Begge til restaffald. Den dag skulle vi også have afhentet affald (fredag i ulige uger). Det fik vi så ikke, men vi har jo også beholdere til stor kapacitet nu.

Vi har undladt at betale den forkerte faktura, for vi kan da ikke være sikre på at få penge tilbage. Så snart vi modtager de korrekte beholdere og korrekt faktura, betaler vi selvfølgelig øjeblikkelig.

Vi kan se på jeres hjemmeside, at I har beholdere på 400 liter til restaffald til 14. dages tømning, så det vil vi gerne have, som vi havde før, samt 2 styk 140 liter (eller en 400 liter) til emballageaffald.

Vi har sendt dette brev cc til Ugebladet og Lokalavisen Skanderborg, da vi synes, at når du kan gå i pressen med klager over os, kan vi gøre det samme.

Håber at høre fra dig snarest muligt.

Venlig Hilsen

Arne og Lisbeth Jakobsen

Horsensvej 55

8660 Skanderborg

Publiceret: 18. Juli 2012 11:00
Del på Facebook
Se også:
Ugens annoncer
Tilmeld dig vores
nyhedsbrev
Få de lokale nyheder hver dag fra
Lokalavisen Skanderborg