Cheftræner Nick Rasmussen glæder sig over tilgangen af Mathias Bitsch, der skal erstatte Kasper Irming.
Cheftræner Nick Rasmussen glæder sig over tilgangen af Mathias Bitsch, der skal erstatte Kasper Irming.
Foto: Ole Nielsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Backtalent til Skanderborg

Mathias Bitsch er ny mand hos Skanderborg Håndbold i næste sæson

 

 

Skanderborg The Green Gunmen har sikret sig et nyt ungt spirende talent på højre back til den næste sæson.

 

21-årige Mathias Bitsch fra Skive bliver ny mand på højre back de kommende to sæsoner, og skal være med til at lukke hullet efter Kasper Irming, der ikke fortsætter i den grønne trøje.

 

LÆS OGSÅ: Ny fløj er hentet i BSV

 

Cheftræner Nick Rasmussen er glad for den nye signing.

 

“Det er et godt bud på en af dansk håndbolds fremtidens profiler på højre back, som vi får fornøjelsen af de kommende sæsoner. Jeg har fulgt hans udvikling i mange år og jeg syntes det er en rigtig spændende type på højre back. Han har helt klart sin styrke i den offensive del, hvor han har et meget giftigt skud og er i stand til at spille det hurtige spil, som vi praktiserer her i klubben. Mathias har vist, han kan præstere under stort pres. Det så vi eksempelvis under U21 VM i sommers, hvor han nærmest alene mand spillede Danmark i VM-finalen med imponerende 11 mål mod storfavoritterne fra Frankrig,” siger Nick Rasmussen og fortsætter:

 

“Han er stadig en meget ung spiller, som langt fra er færdigudviklet som håndboldspiller, men jeg er overbevist om, at Skanderborg er et godt sted for Mathias at udvikle sig videre efter to gode år i 1. division i Skive. Det er en klog ung mand, der er meget bevist om sin fortsatte udvikling, så jeg er overbevist om, at det bliver et rigtigt godt skifte for både Mathias og Skanderborg Håndbold.”

 

Mathias Bitsch er 21 år og fik sin håndboldopvækst i Resen. Som 13-årig skiftede han til TTH Holstebro - og de seneste to sæsoner har han optrådt i den blå trøje i Skive fH.

Kontrakten er gældende for de kommende 2 sæsoner.

 

Kilde: Skanderborg Håndbold.

Publiceret: 28. December 2017 06:30

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Uge-bladet Skanderborg