Foto: Per Bille

Rolig lørdag på Smukfest - kun to anholdte

Det er billigt sluppet med kun to anholdte, når 30.000 mennesker er samlet til fest

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi oplyser, at Smukfest havde en rigtig rolig lørdag set med politiets øjne. Det vildeste, der skete, var to episoder med fulde mænd, som førte sig frem og var aggressive overfor vagterne og dernæst politiet i en grad, så de endte med at blive anholdt og sigtet for at overtræde Ordensbekendtgørelsen. Det var en 21-årig mand fra Aarhus og en 36-årig mand med ukendt adresse, der hver især blev kørt til detentionen i Vejle for at køle ned og sove rusen ud.

"To anholdelser er billigt sluppet, når 30.000 mennesker er samlet," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Han påpeger, at politiet ville have mere at lave og foretage flere anholdelser, hvis så mange mennesker var samlet i byen til fest.

"Lørdag var et rigtigt roligt døgn. Udover de to anholdte havde vi kun småting og små genstridigheder, som blev løst på stedet af festivalen, eller ved at vi gav en hjælpende hånd med. De fleste folk kan tales ned - de risikerer at få klippet armbåndet, hvis de ikke opfører sig ordentligt," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi.

Publiceret 12 August 2018 10:46