Parkering ved Smukfest: Bøderegn fortsætter

Lørdag blev endnu en dag med masser af parkeringsbøder og fjernelse af biler

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi var igen i går, lørdag, på gaderne i Skanderborg omkring Smukfest for at kontrollere, om bilisterne overholder parkeringsreglerne.

Og ligesom de foregående dage blev der langet masser af parkeringsbøder ud samt fjernet et mindre antal biler.

Vicepolitiinspektør Poul Steffensen oplyser, at politiet lørdag uddelte cirka 50 parkeringsafgifter og fjernede fem biler, der var parkeret til væsentlig ulempe.

"Det kan for eksempel være, at de holder på en brandvej eller foran en port. Vi prøver altid at få fat i folk, før vi får fjernet deres bil," siger Poul Steffensen.

Han fortæller, at der er masser af parkeringspladser ved Smukfest, og at der er tydeligt skilte, hvor man ikke må holde.

"Der er et kæmpe parkeringsområde ved Hylkevej og vejledninger til alle parkeringspladserne. Og inde i hele byen er der skiltet, hvor man ikke må holde."

Publiceret 12 August 2018 11:41

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.