Smukfest: Politiet har fjernet 10 ulovligt parkerede biler

En del bilister parkerer ulovligt omkring Smukfest

Sydøstjyllands Politi oplyser fredag, at man har uddelt næsten 50 parkeringsbøder samt fjernet 10 biler, der har holdt ulovligt parkeret omkring Smukfest i Skanderborg.

"Vi har ikke kunnet komme i kontakt med ejerne af de 10 biler, så de er blevet fjernet med hjælp af Dansk Autohjælp," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

De fleste af parkeringsbøderne er givet til biler, der har holdt parkeret i Skanderborg by tæt på festivalen, men der er også uddelt bøder til parkerede biler på nogle af tilkørselsvejene.

jr

Publiceret 10 August 2018 14:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.