Smukfest: Hovedindgang til teltplads styrtede sammen og væltede ned over kvinde

23-årig kvinde slap utroligt heldigt fra uheld

Af
Jeppe Rafn

"Hun har været utrolig heldig."

Det fortæller vicepolitiinspektør Poul Steffensen fra Sydøstjyllands Politi om en 23-årig kvinde fra Aarhus, der fredag morgen kom i klemme under hovedindgangen til teltområdet Kærligheden på Smukfest i Skanderborg.

Klokken var 6.47, da portalen styrtede sammen på grund af det kraftige blæsevejr og væltede ned på en jernkonstruktion, der er omkring portalen.

"Kvinden lå fastklemt i et hulrum mellem jorden og jernkonstrauktionen, da vi kom derud. Hun blev kørt på skadestuen, men slap uskadt og er allerede blevet udskrevet igen fra skadestuen," fortæller Poul Steffensen.

Portalen ind til Kærligheden er bygget op omkring telefonpæle, som angiveligt knækkede i stormen, hvilket fik portalen til at vælte.

Ifølge politiet har den 23-årige kvinde formentlig siddet på jernkonstruktionen under hovedindgangen, da den brød sammen. Der var to andre kvinder omkring hovedindgangen, som ikke kom noget til, da det gik galt.

"Hovedindgangen er lavet i træ, så det er rigtig mange kilo, der vælter," siger vicepolitiinspektør Poul Steffensen.

Ifølge politiet er hovedindgangen ved Kærligheden den portal på festivalen, der er mest udsat for vind, idet de andre indgange ligger i skoven.

"Vi undersøger sagen og har orienteret Arbejdstilsynet," siger Poul Steffensen.

Smukfest oplyser på sin hjemmeside, at man i øjeblikket arbejder på at sikre hele festivalområdet yderligere mod vind og vejr.

Publiceret 10 August 2018 09:48

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.