Politiet måtte træde til under Britney koncert

Mange forlod koncerten før tid og gik mod telrområdet

Af
Jeppe Rafn

Politiet måtte træde til og asssistere ved Smukfest, da mange festivalgæster onsdag nat forlod festivalpladsen, før hovednavnet Britney Spears var færdig med sin koncert, der var programsat til klokken 23.15.

Da de mange gæster gik mod teltområdet, valgte politiet at afspærre Horsensvej for trafik i den ene retning og lade gæsterne bruge vejen til at komme hjem i deres telte.

"Vi ekskorterede de gående stille og roligt ud. Det var det samme, som vi gjorde, da busserne var ude af drift. Så snart folk var inde på den rigtige side af hegnet, åbnede vi igen op for trafik," oplyser vicepolitinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Trafikken på Horsensvej var ifølge Lokalavisens oplysninger afspærret og ensrettet i en halv times tid, da gæsterne i hobeflok forlod pladsen.

Sydøstjyllands Politi oplyser, at politiet i øvrigt har haft en rolig opstart på festivalen uden alvorlige sager. Politiaktionen mod busserne, der blev indkaldt til syn og derfor var ude af drift og ikke kunne transportere gæsterne fra Kærligheden til festivalpladsen, gav lidt udfordringer for festivalen, oplyser politiet.

Derudover er enkelte personer blevet sigtet for besiddelse af stoffer, og der blev blandt andet fundet nogle joints i en hæk, men det er ifølge politiet i småtingsafdelingen.

Publiceret 09 August 2018 09:54

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.