Chili Claus pinte The Powls med stærk chili

Devil's Tounge fik tårerne til at trille

Underholdningsbandet The Powls vakte latterbrøl blandt publikum, da de indvilligede i at spise chilien 'Devil’s Tounge' til ChiliTalk ved Udsigten.

Med Stig Tøftig som overdommer og Chili Claus som talkshow-vært, måtte Jørn og Søren fra The Powls ofre deres smagsløg til fordel for underholdningen.

”Folk skal jo have noget for pengene!” sagde Stig Tøftig inden de proppede chilien 'Devil’s Tounge' i munden og i samme øjeblik så noget utilpasse ud.

”Det virker noget sjovere, end jeg regnede med,” udbrød Jørn, der var på udebane på chili-fronten. Han måtte smide jakken og hive efter vejret.

Det kan godt være at smagsløgene røg sig en tur, men hvis det var for at give publikum én på opleveren, kan man roligt sige at missionen lykkedes. Folk skreg af grin, og selvfølgelig blev der også kastet tarteletter op på scenen. Det hører sig ligesom til, når The Powls tropper op.

Publiceret 09 August 2018 22:15

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.