Ung festivalgæst fik klippet armbåndet og blev hentet af sine forældre

En enkelt festivalgæst havde problemer med at opføre sig ordentligt på sin 17-års fødselsdag

Af
Jeppe Rafn

Sydøstjyllands Politi oplyser, at man havde en stille og rolig mandag på Smukfest, hvor campingområdet Kærligheden er åbnet, og flere tusinde unge mennesker har indfundet sig.

Bortset fra en enkelt episode med en 17-årig dreng fra Kjellerup, som ifølge politiet råbte og optrådte voldeligt.

"Ham bøvlede vi lidt med," fortæller vicepolitiinspektør Poul Steffensen, Sydøstjyllands Politi.

Det endte med, at han fik klippet sit armbånd af festivalen og blev hentet af sine forældre. Den aggressive teenager havde i øvrigt fødselsdag i går, hvor han blev 17 år.

"Nu venter vi på, at der kommer et stort rykind i morgen, og at festivalen starter rigtigt. Vi er klar og har tjekket pladsen med festivalledelsen og brandmyndighederne. Der er stort fokus på de høje temperaturer og brandfare," fortæller Poul Steffensen.

"Vi glæder os og håber, der ikke bliver noget at lave for politiet."

Publiceret 07 August 2018 09:32

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.