DMI: Årets varmeste dag er i dag, og så kommer tordenvejret

Det bliver svedende varmt i Østjylland i dag, lyder det fra DMI ifølge Ekstra Bladet

Hvis du synes, sommeren har været en varm fornøjelse, så bare vent til i dag. Ifølge DMI venter der nemlig årets varmeste dag, og det bliver i Østjylland, at der forventes de højeste temperaturer.

"Det er særligt Østjylland, der kan få de her høje temperaturer. Lige nu ligger der nogle skyer over Sjælland, men hvis solen først bryder igennem, så er der altså mulighed for, at den østlige del af Danmark også får 30 grader," siger vagthavende meteorolog Frank Nielsen fra DMI til Ekstra Bladet.

Mandag blev der målt 30,3 grader på Frederiksberg i København, men den høje temperatur forventer meterologen fra DMI bliver slået i dag. Det flotte vejr holder dog ikke særlig længe.

"Der ligger altså noget regn- og tordenvejr, som kan true det her solrige sommerdage, som vi har haft. Der kan faktisk også komme enkelte byger i løbet af i dag, men vi regner med, at regnvejret rammer Bornholm i nat, og så kan der kommer nogle dryp på Sjælland onsdag morgen," fortsætter Frank Nielsen til Ekstra Bladet.

jwh

Publiceret 17 July 2018 08:30

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.