Damstahl er klar med endnu en bog om rustfrit stål. På billedet ses direktør hos Damstahl, Mikael Sthaalros (th) og bogens forfatter, Claus Qvist Jessen.

Damstahl er klar med endnu en bog om rustfrit stål. På billedet ses direktør hos Damstahl, Mikael Sthaalros (th) og bogens forfatter, Claus Qvist Jessen.

Damstahl vil mere end "bare" sælge rustfrit stål:

Udgiver munter bog om rustfrit stål

Firmaet Damstahl i Skanderborg har skabt en munter bog om stål og hvordan det kan bruges

 

Så er der langtidsholdbar viden om rustfrit stål. Det er firmaet Damstahl i Skanderborg, der har samlet al den vigtigste viden om rustfrit stål i et let tilgængeligt opslagsværk for alle, der arbejder med rustfrit stål – såvel teknisk som kommercielt.

 

Stilen og sproget er gjort munter, da det ikke behøver at være kedeligt at læse om et strømlinet produkt som rustfrit stål. Faktisk kan det både være underholdende og lærerigt på en gang.

 

"Jeg tror, man lærer bedre, når stoffet præsenteres levende. Derfor suppleres teksten gennem hele bogen med forklarende fotos og tabeller," siger bogens forfatter, Claus Qvist Jessen.

 

Damstahl har allerede udgivet tre bøger. Den nye udgivelse er ikke en fortsættelse af de tre første bøger, men er fra Damstahls side tænkt som et opslagsværk, hvor man hurtigt finder svar på de mere dagligdags spørgsmål.

 

Claus Qvist Jessen, der ikke bare er bogens forfatter, men også har bidraget med sin flittige pen til de tidligere Damstahl-udgivelser, har flere års erfaring som underviser både i virksomheder og på uddannelsesinstitutioner.

 

"Indholdet i vores nye håndbog indgår som naturligt pensum på mine seminarer og kurser. Den er skabt til at stå på ethvert maskinværksted og i enhver fabrik, så man hurtigt kan finde svar på sine spørgsmål," forklarer han.

 

Damstahl bestræber sig i bogen på at afdække de væsentligste og mest kritiske områder og forhold for alle, der designer rustfrit udstyr og fremstiller det.

 

"Med vores fjerde bog fuldender vi vores Damstahl-trilogi," fortæller Damstahls administrerende koncerndirektør Mikael Sthaalros.

 

Som en af Nordeuropas førende virksomheder inden for rustfrit stål har Damstahl en filosofi om at dele viden. Det foregår blandt andet via kurser, arrangementer hos kunderne og løbende bogudgivelser, hvor den seneste altså er nummer fire i rækken.

 

Ligesom sine forgængere vil den nye håndbog også snart findes på flere sprog – en engelsk version udkommer i juni, og en svensk følger til efteråret.

 

"Damstahl adskiller sig fra konkurrenterne med vores idé om videndeling. Og hvis konkurrenterne også har bogen på hylden, vil det da glæde mig. Jeg er sikker på, at vores videndeling er til gavn for alle i branchen," siger Claus Qvist Jessen.

 

Et udsagn, som bakkes op af Damstahls øverste ledelse. "Jeg har sagt det før: Damstahl vil mere end ”bare” sælge rustfrit stål i et marked med hård priskonkurrence. Damstahl tror på værdien af at udbrede viden, og jeg håber, at vores håndbog for nysgerrige vil finde god anvendelse og stor udbredelse - blandt vores kunder såvel som på relevante skoler og læreanstalter," fastslår den stolte bogudgiver Mikael Sthaalros. 

Publiceret 22 April 2018 11:45

SENESTE TV