Gyvelhøjskolens fodboldhelte mødte overmagten

Af
Af Jørgen Bollerup

 

Drengene fra Gyvelhøjskolen i Galten mødte op med høj motivation og kampgejst, da de mandag skulle spille semifinale i Odense i Ekstra Bladets landsdækkende skolefodboldturnering.

 

Pladsen i semifinalen havde holdet sikret sig efter at have vundet de otte indledende kampe - og spillet uafgjort i kvartfinalenen i den ordinære spilletid - hvorefter de vandt med cifrene 6-4 efter en straffesparkskonkurrence.

 

LÆS OGSÅ: Jysk Mesterskab til HI's sportsakrobater 

 

Men de gode takter var ikke nok i Odense. Her mødte Galten-drengene et hold fra Vita Skolen i Esbjerg, der er en del af Esbjergs Sports College.

 

"Det gik ikke ret godt, vi tabte 6-0 og er meget kede af det," sagde Gyvelhøjskolens skoleleder Pia Weedfald Hansen kort efter nederlaget.

 

"Vore drenge lavede et flot samspil, men man kunne mærke, de var op mod et hold, der træner hver dag i modsætning til vort hold, der kun har kunnet træne en gang om ugen. Og de var nogle store brød. Men vore drenge blev stadig nummer fire ud af 900 deltagende hold i turneringen, og det synes vi er ret godt. Næste år ta'r vi dem," sagde Pia Weedfald Hansen.

 

Eleverne deltes i to grupper efter kampen. Ottende kl. eleverne kom med en bus på studietur til Berlin. 9. klasse tog turen hjem, fordelt i flere biler og holdt resten af dagen fri.

Publiceret 17 April 2018 15:30

SENESTE TV