Emilie Kommer på Walters

Af
Koncert

Så er der koncert med Emilie Espichicoque på Walthers i Skanderborg 21. april.

“Du får en helt særlig musikalsk oplevelse, når Emilie Espichicoque spiller på Walthers sammen med Lotus Noir. Halvt cubanske/halvt danske Emilie Espichicoque har rødderne dyb forankret i det aarhusianske musikliv og skriver autentiske R'n'B-sange med en soulet bund og en snert af hiphop.

 

Her er der ingen backtracks, laptops og autotune. Det er så ægte, som det kan blive,” skriver Walthers i en pressemeddelelse.

Koncert begynder klokken 20.00, og der er gratis entre.

 

Publiceret 16 April 2018 06:00

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.