Villa-indbrud i Ry:

Dyre lamper stjålet

Tyv nåede at få PH-lamper med sig

Natten til fredag slog en indbrudstyv til i en villa på Søkildevej i Ry.

Klokken 02 blev en rude i en terrassedør knust med en sten, hvorefter alarmen i huset gik.

LÆS OGSÅ: Udslip af cementpulver i Skovby: Folk blev bedt om at holde sig inden døre

Tyven nåede dog at få gennemrodet nogle skuffer og skabe, for til sidst at snuppe husets dyre Poul Henningsen-designlamper.

En enkelt PH Pendel og en PH Snowball blev stjålet. Sidstnævnte kan koste i omegnen af 16.000 kroner.

dp

Publiceret 13 April 2018 09:26

SENESTE TV

Debat: Støt op!

Det kan godt være, at det er som at slå i en dyne, men alligevel er det meget vigtigt at møde op, når der indkaldes til borgermøde vedr. Regionens besparelse på busserne. I hvert fald vil vi i Dansk Folkeparti i Skanderborg gøre alt for at støtte op om den 'folkebevægelse', der er ved at opstå imod Region Midts nedlæggelser af buslinjer.

Debat: Kollektiv trafik er ikke kun blå busser

Endnu engang må vi desværre konstatere, at Regionen fralægger sig ethvert ansvar over for os, som ikke er bosat i de store byer. Man har fået skyklapper på, over for den udvikling der sker i landsbyerne. For ikke ret mange dage siden, fremlagde landsbyerne i Skanderborg deres fremtidsplaner for byrådet. Samtlige byer ønskede en udvikling, hvor der bl.a. skulle flytte nye borgere til, for at bevare foreningslivet, butikkerne og skolerne.

I Dansk Folkepartis byrådsgruppe i Skanderborg er vi meget bekymrede for Regionsrådets beslutning, om at skære ned på den offentlige transport, der i stedet for udvikling, vil fremme afvikling i landområderne.

Så vores opfordring skal være, at så mange borgere som muligt støtter op om de 'folkemøder', der bliver afholdt i den kommende tid, blandt andet i Herskind 22 oktober.