Er årets håndværker fra Hørning

El-installatør fra Hørning, Lux-El er blevet nomineret til finalen i april som Årets Håndværker 2018

 

Når kåringerne af Årets Håndværker 2018 finder sted 5. april i Cirkusbygningen i København, vil også Østjylland være godt repræsenteret til det stort anlagte awardshow. Lux-El ApS, der har hjemme i Hørning, er nemlig finalist i kategorien Årets El-installatør (5+ ansatte).

 

LÆS OGSÅ: Skal trinbrættet ligge lige ved Superbrugsen?

Fagjury og kunder

Virksomheden er blandt de i alt 138 håndværksfirmaer fordelt på 23 forskellige kategorier, som har fået bedst respons fra kunderne det seneste år på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk, der danner baggrund for kåringerne af Årets Håndværker 2018.

 

Administrerende direktør hos Lux-El, Chris Jacek Rasmussen, har ifølge en pressemeddelelse fra bygogbolig særlig grund til at gå smilende på arbejde i disse dage.

 

Finaledeltagelsen skyldes, at en professionel fagjury har anerkendt virksomheden for flot håndværk, ligesom kunderne har givet flotte tilbagemeldinger på anmeldelsesportalen anmeld-haandvaerker.dk. Særligt sidstnævnte vækker glæde hos Chris Jacek Rasmussen:

 

”Det er yderst positivt, når vores kunder giver udtryk for deres tilfredshed. På den måde er vi stolte af anerkendelsen, der bekræfter, at vi går på arbejde hver dag og leverer godt håndværk,” fortæller Chris Jacek Rasmussen.

 

Når Lux-El løser traditionelle el-installationsopgaver, opsætter intelligente el-løsninger eller rådgiver i energioptimering, gør de det med en følelse af, at flere og flere ser og anerkender virksomheden på trods af de blot fem års eksistens. Det skyldes ikke mindst de flotte resultater, som firmaet har opnået på anmeld-haandvaerker.dk, står der at læse i pressemeddelelsen:

Stille og rolig vækst

”Selvom jeg føler, vi er relativt nye i kraft af vores unge alder som virksomhed, så kan jeg se, at vi ikke længere er en lille spiller på et stort marked. Vi er vækstet stille og roligt med en mand om året, og vores kendskabsgrad stiger sideløbende. Folk kender os, og det er blandt andet på grund af udmærkelserne på Anmeld Håndværker,” forklarer Chris Jacek Rasmussen.

 

Chris Jacek Rasmussen fra Lux-El fortæller om firmaets forventninger:

”Vi tager det stille og roligt. Jeg tror ikke helt på, vi vinder, så i år handler det bare om at få en sjov aften ud af det store arrangement”. jbe

Publiceret 13 March 2018 21:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV