Surt, surt nederlag ude mod Mors-Thy

Skanderborg følte sig i den grad bortdømt i 23-24 nederlaget

 

888ligaen Mors-Thy Håndbold – Skanderborg Håndbold 24-23 (11-10)

Mål Skanderborg: Jonas Samuelsson 9, Frederik Ladefoged 5, Martin Mauer Larsen 3, Kasper Irming 2, Kristoffer Laursen 1, Morten Kirk Olesen 1, Andreas Væver 1, Morten Balling 1.

 

Det blev en af de dage hvor en bustur hjem fra Nykøbing Mors kommer til at føles som en jordomrejse. En herrefight af guds nåde mellem to håndboldhold blev tabt med mindst mulig margin, men værst af alt følte Skanderborg-spillere og -trænere sig snydt så vandet drev, og det kan man ikke fortænke dem i efter at have oplevet kampen og set TV-billederne.

 

Dommerkendelserne i slutminutterne gik kun en vej, og det var hjemmeholdets. Sejrsmålet blev dømt selvom der var uendeligt tydeligt alt for mange skridt, mens der få sekunder efter blev dømt netop en skridtkendelse på Martin Mauer Larsen, der ligeså tydeligt ikke var over de tilladte tre skridt. Så kan man bare ikke vinde en håndboldkamp der var gyser tæt, når de to neutrale laver så graverende fejl i de afgørende sekunder.

 

LÆS OGSÅ: Skanderborg forstærker her-og-nu

 

Forud for det kæmpe drama i slutminutterne var der spillet en håndboldkamp, der nok var mere intens end køn. Begge hold havde livsvigtige point på spil og begge hold spillede for oprejsning efter nederlag i lørdagens runde. Skanderborg gik på banen for at genfinde den normalt så stærke defensiv, og den mission lykkedes langt hen af vejen.

 

Der var udfald, men slet ikke som i hjemmekampen mod REHH, og bag et godt kæmpende forsvar stod Kristoffer Laursen på sit gammelkendte niveau igen.

Stemningen omklædningsrummet efter denne oplevelse kan ikke beskrives, det skal opleves. En blanding af raseri, frustration og magtesløshed er nok det tætteste, man kommer på oplevelsen. En rigtig træls oplevelse men der er bare ikke andet at gøre end at komme op på hesten igen og se frem mod næste opgave og halvanden uge på Sydfyn.

 

Kampens helt store Skanderborg spiller var nytilkomne Jonas Samuelsson, der spillede fantastisk og fik sat 9 mål i kassen.

Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 14 February 2018 19:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV