Tøjet til den store dag er et vigtigt valg

Konfirmationstøjet 2018 til drenge følger klassiske dyder og farver

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Jørgen Bollerup Hansen

Der er fuld gang i at planlægge forårets konfirmationer og to gange i forrige uge havde herretøjsbutikken Marcus i Bloms de første af fem konfirmandarrangementer med fokus på tøjet.

 

“Arrangementerne plejer at være et tilløbsstykke for konfirmander og deres stolte forældre, det har det også været i år. Vi mærker hvert år, hvor vigtigt det er for både konfirmanden og forældrene, at tøjet er helt specielt på den store dag,” siger butikschef Mark Malm Lange.

 

Til forskel fra tidligere er konfirmandtøjet nu i højere grad et spejl af moden. Væk er de tider, hvor konfirmandtøjet var lidt for stort voksentøj med en klassisk habit.

 

“Tøjet er i dag stilrent, men alligevel er det noget, som også kan bruges efter konfirmationen. De fleste vælger en blazer og kombinerer denne med et par fede jeans eller pants, der på grund af stretch er yderst behagelige at have på. Som sko vælger mange nu et par pæne sneakers,” siger Mark Malm Lange.

 

Generelt er der fokus på komfort hånd i hånd med de klassiske dyder og farver og i år med en stor påvirkning fra sportens verden i konfirmandtøjet.

 

Eksempelvis er der for komfortens skyld netfór i blazerne, som det kender fra forskelligt sportstøj.

Publiceret 11 February 2018 08:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV