Skanderborg Håndbold forstærkes her og nu

Svenske Jonas Samuelsson kommer til fra HC Midtjyllland

Af
Håndbold

 

 

Skanderborg Håndbold har med øjeblikkelig virkning og for resten af sæsonen hentet svenske Jonas Samuelsson fra den kriseramte ligakollega HC Midtjylland.

 

“Det var en uventet overraskelse at der pludselig opstod en mulighed for at tilknytte Jonas Samuelsson. Tingene havde ikke helt udviklet sig, som Jonas havde forestillet sig i den midtjyske klub, og da HCM ikke ville stå i vejen for hans ønske om at finde en anden klub, fik vi en uventet mulighed i sidste øjeblik, inden transfermulighederne lukker her 15. februar,” fortæller sportschef Torben Væver på klubbens hjemmeside.

 

LÆS OGSÅ: Stærk bagspiller trækker i grønt

 

“Vi har i denne sæsonen kun haft unge Jonas Eichwald til rådighed på højre fløj, da Mike Haack har været skadet hele sæsonen, og på højre back har Thomas Christensen ligeledes været ude næsten hele sæsonen, og han kommer ikke til at spille mere i indeværende sæson. Kasper Irming var ude de første 7 kampe, og efter han kom tilbage, har han været den eneste venstrehåndede, vi havde til rådighed på højre back. Det er således en kærkommen resource vi får tilført truppen her kort før de afgørende kampe går igang."

 

"Det bliver en vanvittig spændende afslutning på årets 888Liga, og hvert eneste mål kommer til at tælle de kommende måneder. Vi kommer med masser af energi og med tro på tingene og er rigtigt glade for, at vi har fået styrket truppen med både Jonas Samuelsson og Minik Dahl Høegh i EM-pausen, efter vi løbende mistede fire spillere i løbet af efteråret,” siger Væver yderligere.

 

Jonas Samuelsson er venstrehåndet og kommer oprindeligt fra Skövde i Sverige, hvor han spillede alle sine ungdomsår og også sine første seniorår. Han skiftede i 2015 til Sønderjyske, og efter to sæsoner der skiftede han før denne sæson til HCM. Han er primært højre fløj, men kan også spille højre back, og er en rigtig dygtig afslutter.

cns

Publiceret 07 February 2018 13:45

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV