Ny formand i Nutidens Kvinder

Nutidens Kvinder Skanderborg har nu afsluttet år 2017 med generalforsamling

 

 

Nutidens Kvinder Skanderborg har nu afsluttet år 2017 med generalforsamling, der blev afholdt i Kirkecentret den 25. januar med pæn tilslutning.

 

Henny Hove aflagde en fyldig beretning - over årets gang med afvikling af foredrag og andre spændende arrangementer, som der har været stor opbakning til.

 

Derefter var der valg til bestyrelsen. Lise Kok og Henny Hove var på valg og ønskede ikke genvalg, nye blev Susse Grouleff og Helle Moesgaard.

 

Til formand blev Kamma Holm valgt, som var med i bestyrelsen. Derudover består bestyrelsen af sekretær Kirsten Tvede og kasserer Inger Lis Tvistholm. Som suppleanter valgtes Lis Christensen og Grethe Huus Laursen. Erna Sørensen trak sig som revisorer, Kirsten Skovsgaards træder ind i stedet.

 

Fra generalforsamlingen var der forslag til, at vi igen i foreningen optog sponsor børn/barn enten Indien eller Sri Lanka. Også danske børn f. eks. støtte til Julemærkehjemmet i Hobro. Bestyrelsen vil arbejde videre med dette.

 

Generalforsamlingen sluttede af med ”Længe Leve Nutidens Kvinder Skanderborg.”

Derefter var der kaffe og hyggeligt samvær. Under kaffen blev der overrakt gave til Henny Hove, Lise Kok og Erna Sørensen. Undervejs var der amerikansk lotteri med fine gaver, aften sluttede af med sang .

 

Bestyrelsen har konstitueret sig og er klar til nye og spændende opgaver.

Lige nu er det nye program udkommet med gode oplevelser, som bestyrelsen håber, vil blive taget godt imod.

 

Programmet ligger i Kulturhuset, Bellis og Kirkecentret.

 

Foreningen har 50 medlemmer. Alle kan blive medlem og der er plads til flere.

Det første arrangement er den 22.februar klokken 19 i Kirkecentret.

 

Her vil Charlotte Gøtzche, der tidligere har været bestyrelsesmedlem fra SOS Børnebyerne, er nu aktiv i lokalgruppen Silkeborg, fortælle om arbejdet i SOS Børnebyerne, særligt om Østafrika, Laos og Cambodja.

logy

Publiceret 07 February 2018 06:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV