U16 piger:

God sejr over Randers HK

Ingen salinger i valsen i den første hjemmekamp i ligaen

 

U16 Piger, Liga

Skanderborg – Randers HK 32-28 (16-13)

Mål for Skanderborg: Nikoline Brandi 8, Rina Rexhepi 7, Christina Pedersen 6, Katrine Lind 4, Maria Pedersen 3, Carla Bendesgaard 3, Alberte Ebler 1.

 

1. hjemmekamp i ligaen foregik lørdag eftermiddag på Fælleden mod Randers HK.

Pigerne var godt forberedte på opgaven, og startede kampen godt. God balance i forsvaret og fint tålmodighed i angrebet. Holdene fulgtes ad i starten, men efter 14 minutter var pigerne i front med 6-5.

 

LÆS OGSÅ: Overbevisende sejr i debutkamp

 

Der blev disket op med fine redninger fra Klaudija i målet. Og i angrebet viste mange piger gode takter og flotte scoringer. Forspringet blev udbygget, og vi kunne gå til pausen med en 16-13 føring.

 

2. halvleg startede godt. Forsvaret stod rigtig godt og stabilt, og dette satte også gang i flere flotte kontrascoringer, især fra en velspillende Nikoline. Og i målet diskede den indskiftede Sarah op med flere flotte indgreb og redninger. Således var pigerne i front med 28-19 efter ca. 15 minutters spil.

 

Føringen blev udbygget til 30-20 med ca. 10 minutter igen. Men for meget sjusk og sløseri i kampens slutning gjorde at Randers kom med igen og kunne score flere lette mål .

 

Dog var der aldrig tvivl om den 3. sejr på stribe i ligaen, og slutresultatet blev 32-28 i grøn favør.

Kilde: Skanderborg Håndbold

Publiceret 06 February 2018 12:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV