9 indbrud i løbet af weekenden i Skanderborg Kommune

Hele kommunen har været ramt af indbrud i weekenden

Der har i løbet af weekenden været helt usædvanligt mange indbrud i Skanderborg Kommune. Seks af indbruddene er sket i private hjem, mens de tre andre er gået ud over en skole og to forretninger.

Ejer Bavnehøjskolenhar har haft indbrud mellem fredag klokken 21 og lørdag klokken 10. Hoveddøren er opbrudt, og man ved ikke, hvad der er stjålet.

Hos ProSleep på Ellemosen i Ry gik der en alarm natten til lørdag klokken 00.41. Der er knust en rude med sten og stjålet en dobbeltseng og en fladskærm.

I Skanderborg har der været indbrud i en forretning i Adelgade mellem fredag klokken 18.15 og lørdag 09.50. Et vindue til et baglokale er brudt op, og der er taget kontanter.

LÆS OGSÅ: Se kortet over ugens indbrud i Østjylland

I Skovbyparken i Skovby har der været to indbrud i private hjem, der begge er sket i løbet af lørdag, og hvor der begge steder er knust ruder for at komme ind. Det ene har fundet sted fra klokken 08-20.45. Her der der stjålet smykker. Det andet er sket i tidsrummet fra klokken 14.30-21.10. Her er der stjålet mønter.

På Saksen nord for Herskind har der natten til søndag været indbrud i et hjem med designermøbler. En beboer overraskede flere gerningsmænd klokken 03.25. Tyvene fik fire PH lamper med sig og havde samlet flere ting sammen, som de ikke fik med sig derfra. Beboeren nåede ikke at se tyvene godt nok til at kunne give et signalement, oplyser politiet.

I Violvænget i Hørning er der blevet stjålet møbler, PH lamper og fire Georg Jensen lysestager fra en bolig, hvor der har været ubudne gæster i tidsrummet mellem fredag klokken 14.30 og søndag 15.15. Gerningspersonerne er kommet ind ved at opbryde et vindue i soveværelset.

I Skanderborg by har der været to indbrud i boliger i Højvangen. På Poppelvej er der stjålet et Sonos højtalersystem, vaser og en bærbar computer ved et indbrud, der har fundet sted mellem fredag klokken 17 og lørdag 13.10. Det andet er sket på Forsythiavej mellem fredag klokken 8 og lørdag klokken 13. Her vidste man på anmeldelsestidspunktet ikke, hvad der var stjålet. 

"Vi har undret os over, at der har været så mange indbrud i weekenden. Det er spredt ud på mange adresser rundt omkring, så det er svært at se et mønster i det bortset fra de to indbrud i Skovbyparken i Skovby og to indbrud i Højvangen i Skanderborg. Det er nærliggende at tro, det kan være de samme gerningsmænd," siger politikommissær John Skjødt, Sydøstjyllands Politi og tilføjer, at politiet har fokus på de mange indbrud.

 

Publiceret 05 February 2018 10:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV