Ry har fået en kunstgræs-bane af de smukkeste

Kunstgræsbanen ved Ry Hallerne er i brug og har været værd at vente på

Af
Jørgen Bollerup Hansen

Jørgen Bollerup Hansen

 
Ry har fået et kunstgræsstadion, sådan virker det, når man kommer gående hen mod den nye bane bag Ry Hallerne, som Ry Fodbold allerede i sidste uge tog i brug til træning.
 

Det skete, før der var asfalteret på stien fra hallen til banen. Men ellers var alt klar på kunstgræsbanen, der ligger omkranset af høje træer og skråninger mod nord, øst og til dels syd, som givet dette præg af stadion.
 

Til Midtjyllands Avis fortæller Casper Dalhoff, der har stået i spidsen for projektet for Ry Fodbold, at klubben drømmer om at lave et tilskuerområde med overdækning og bænke mod syd - og at skrænterne allerede nu kan bruges af tilskuere.
 

Kunstgræsbanen vil blive brugt hele året, og kan oplyses af kraftige lamper. Lamperne er faktisk årsagen til, at banen blev forsinket et år, da den først var tænkt placeret ved græsbanerne ved Ry Hallen - meget tæt på boliger, som ville blive generet af lyset.
 

Banen er betalt af kommunen og har kostet godt fire mio. kr.. Inklusive et opvarmningsområde og en indhegnet bane med otte mål, hvor spillerne kan øve skudtræning. Kvickly har sponsoreret spillerbokse.
 

Før kørte spillerne til Galten eller Skanderborg for at træne på kunstgræs.
 

Banen planlægges officielt indviet senere på året.

Asfaltarbejdet var i gang i sidste uge. Banen er tæt på fuld booket. Foto: Boll-

Asfaltarbejdet var i gang i sidste uge. Banen er tæt på fuld booket. Foto: Boll-

Foto: Bollerup

Foto: Bollerup

Foto: Bollerup

Foto: Bollerup

Publiceret 08 December 2017 14:00

Uge-Bladet Skanderborg nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Uge-Bladet Skanderborg
SENESTE TV